Workshop: “jouw plan op 1 pagina”

Ook als eenmanszaak of klein bedrijf behoefte aan duidelijke focus en richting? En die ook echt door vertalen naar effectieve en concrete acties? Laten we het samen doen! Schrijf je plan voor de komende periode in een workshop speciaal voor (klein) Haarlemse ondernemers. 

hoewewerken1

Wellicht ben je al een tijdje bezig in je eentje of met elkaar als ondernemer(s). Leuk! Dromen na jagen, vrijheid en leuke opdrachten. Niemand die je direct aanstuurt. Het heeft vooral voordelen. Maar ook als eenmanszaak of klein bedrijf is het hebben van een plan, focus en een beetje discipline verdraaid handig. Vooral om over een paar jaar te zijn waar je echt had willen zijn.

Met Buro Fiks help ik primair snelgroeiende organisaties met het aanbrengen van strategie, focus en structuur. Dit levert ze meer succes, rust en bezieling op. Heel leuk, maar vanuit een aantal “kleinere” Haarlemse ondernemers kreeg ik de vraag of ik zoiets ook kon organiseren in een open workshop. En dat moet kunnen. Leuk zelfs! Met een iets aangepast programma maar dezelfde theorie gaan we het gewoon doen.

Het idee is om in 2 avondworkshops je eigen “strategische plan” te schrijven op 1 A4tje. Dat geeft overzicht in waar je heen wilt de komende jaren en wat je het komende kwartaal kunt doen om daar de eerste stappen in te kunnen zetten. Hoogst waarschijnlijk resulteert dit ook als snel in meer groei, plezier en succes. Door het samen te doen kunnen we ook elkaars kennis en inspiratie goed gebruiken en kan ik mn ervaring en kennis delen zonder hier het volle pond voor te vragen. We werken met de theorie die door 40.000 groeibedrijven wereldwijd wordt omarmt maar maken dit relevant voor elkaar.

Voorwaarden zijn; dat je minimaal 1-3 jaar bezig bent als zelfstandige of met een paar mensen. Dat je een duidelijk product of dienst hebt of zou willen hebben. En dat je beide avonden er volledig bij kunt zijn.

Data: 13 en 27 juli: 18 tot 22u

Locatie: Klein Haarlem in de Greiner. Voorhelmstraat 25.001

Aanmelden/interesse/vragen: meld je via facebook/mail/comment of bel 06-26352225.

Kosten: Waardebepaling achteraf.
Je mag aan het einde van de twee sessies een cijfer geven tussen 1-10. Elk punt is 40 euro. Vond je het niks, geef je een 2 en kost het je 80,- euro totaal. Vond je het geweldig en maakt het voor jou/jullie een daadwerkelijk verschil en geef je een 8 en kost het je/jullie 320,- euro totaal. Alles is goed.