Wie we zijn

VICTOR VAN VEELEN (EN DE REST)

Buro Fiks is vooral Victor van Veelen en een hoop slimme mensen om hem heen.

Victor: “Ik heb het geluk gehad dat ik, aan het begin van mijn carrière, binnen een aantal ambitieuze en snel groeiende bedrijven kon managen. Daar heb ik veel van geleerd. Als ondernemer heb ik later ervaren hoe belangrijk het is om je doelen en dromen helder in het vizier te houden, voldoende structuur en focus aan te brengen en de juiste mensen aan te haken.

Na het volgen van diverse opleidingen en seminars en het maken van evenveel fouten ben ik de rode lijn gaan zien in het succesvol maken en houden van ambitieuze organisaties en mensen. Als coach help ik nu met het structuren van groei ambities, stimuleren van betrokkenheid en plezier en het helpen bij het maken van keuzes. Mijn eigen ambitie is om zoveel mogelijk mensen met mega veel plezier en trots succes te zien vieren in groeiende organisaties. Daar word ik dan weer blij van.

Ik werk nu samen met een heleboel slimme en inspirerende mensen op allerlei deelgebieden. Samen met hen hebben we voor elke uitdaging wel een passende oplossing. Daarnaast komen deze mensen ook in de jaarprogramma’s als experts invliegen”