Buro Fiks

WAAROM?

Ondernemen is leuk! Dromen waarmaken en ideeën uitvoeren. Pionieren.

Ook komt er, als je bedrijf eenmaal groeit, veel op je af. Succesvolle organisaties hebben dan een helder plan en een duidelijke focus. Zo’n plan maak je het beste met iemand die daar ervaring mee heeft. Niet je schoonvader* of die dure consultant, maar iemand die je praktisch verder helpt en een duidelijke structuur aanbrengt. Wij fiksen zo’n plan graag met jou en je team. Sterker nog: dat is waar we het best in zijn.

WAT?

In korte tijd de juiste doelen en prioriteiten stellen, dat is het idee. Met een plan waar je direct mee aan de slag kunt en een programma dat je actief op de juiste koers houdt.

Helder, praktisch en doelgericht. Geen lange trajecten en veel blabla, maar concreet aan de bak. Alleen met jou team of met een groep andere ondernemers. De meest effectieve ‘boost’ voor je business en de mensen waar je mee werkt!

WAT LEVERT DAT DAN OP?

Vooral duidelijkheid en ruimte. Je hebt je ambities weer helder voor ogen en hebt ze ook handen en voeten gegeven.

Je weet zeker dat je de juiste dingen gaat doen en dat scheelt een berg tijd en kopzorgen. Binnen een paar dagen heb je de juiste koers te pakken en heb je het gevoel dat iedereen ook die richting op wil en gaat. Dat creëert veel samenwerking en energie. Zo heb je meer tijd over om plezier te maken, flink te kunnen doorgroeien en ambities waar te maken.

* Tenzij je schoonvader Chuck Norris, Verne Harnish of Bill Gates heet. Vraag hem in dat geval vooral wel!