De producten

WE KUNNEN OA HET VOLGENDE DOEN:

> One page strategie sessie.
> Kernwaarden sessie.
> Groeiprogramma in groep.
> Groeiprogramma met je eigen team.
> Coaching.

ONE PAGE STRATEGIE SESSIE

Tijd voor de volgende stap? Meer focus voor de komende tijd? Richting bepalen en nodige keuzes maken? Even de dagelijkse waan doorbreken en effectief en snel een helder en slim pad voor de volgende jaar/jaren uitstippelen met elkaar? Dat is wat we doen in een one page strategie sessie. De strategie van jouw organisatie zetten we overzichtelijk in een zo genoemde one page strategic plan. Van het juiste fundament tot concrete acties voor de komende 90 dagen? Samen met je (kern)team maken we een dijk van een one page plan, waarmee we focus, richting en lange termijn doelen helder hebben en die koppelen aan de dingen die dit kwartaal al gedaan kunnen worden. Door dit met elkaar te doen en onder leiding van een ervaringsdeskundige ga je na 2 dagen met veel meer focus en plezier weer aan het werk. Het levert focus, helderheid, energie en directe groei op. Daarnaast is het vooral ook heel leuk.

> Prijs: waardebepaling achteraf.
> Tijd: 2 dagen.
Meer info of direct aanmelden? Klik hier! 

KERNWAARDEN SESSIE

Met je team op dezelfde lijn zitten zonder te veel regels of tijd te verliezen? Het succes, de charme en het plezier van de eerste jaren behouden maar met meer mensen en meer klanten? Groeien maar met behoud van het geen jullie uniek maakt? Als je dat wilt dan is het essentieel dat je een duidelijk statement maakt over hoe jullie de dingen doen en willen blijven doen. Wat wordt aangemoedigd en wat juist niet wenselijk is. Wat de fundamentele overtuigingen zijn van de organisatie. Dat is je typische cultuur en die is essentieel voor je succes. Daarbij moeten mensen en klanten passen of anders niet. In een kernwaardensessie ontdekken we wat de kernwaarden voor jullie organisatie zijn en maken deze expliciet. Met deze checklist in de hand kun je makkelijker en sneller kiezen en leer je ook de juiste mensen aan je te binden. Het helpt je in communicatie en meest belangrijke misschien wel; Het creëert een soort trots. Door dit met elkaar te doen heb je na 1 dagdeel veel meer energie, overzicht en saamhorigheid. Ook leuk als teamuitje of als deel van je “heidagen”

> Prijs: waardebepaling achteraf.
> Tijd: 2 dagen.
Meer info of direct aanmelden? Klik hier! 

GROEI PROGRAMMA IN GROEP

Met een dijk van een one page strategic plan kun je weer gefoced aan de slag en door groeien. Maar een plan is niets waard zonder continuïteit. Ritme is het toverwoord. Binnen de rockefeller habits is de kwartaalmeeting een van de belangrijkste onderdelen van het ritme. We kijken één keer per kwartaal terug over de uitgezette koers, ronden prioriteiten af en bepalen de nieuwe voor het komende kwartaal. Dit doen we met een groep andere ondernemers die binnen het zelfde ritme werken. Dit kan zorgen voor extra inspiratie én drukt de kosten.

> Prijs: 495,- per maand. Voor 2015 slechts: 295,- per maand.*
> Tijd: 1 dag per kwartaal met je kernteam
> Incl. Inspirerende locatie met lunch en drinken
Meer info of direct aanmelden? Klik hier! 

GROEI PROGRAMMA MET JE EIGEN TEAM

Nadat we een One-Page Strategic Plan hebben gemaakt, kun je aan de slag. Maar een plan is niet veel waard zonder continuïteit. Ritme is essentieel. We helpen je het plan na te leven en eventueel bij te sturen waar nodig. Zo zorgen we er samen voor dat jij je gestelde doelen haalt. Één keer per kwartaal komen we bij elkaar met je kernteam. Om geïnspireerd te worden, nieuwe doelen te stellen maar ook voor de broodnodige stok achter de deur.

> Prijs: 795,- per maand. Voor 2015 slechts: 595,- per maand.*
> Tijd: 1 dag per kwartaal met je kernteam
Meer info of direct aanmelden? Klik hier!

COACHING

We vinden het ook te gek om je te kunnen helpen met keuzes of vragen waar je mee loopt. Sparren, brainstormen en nieuwe inzichten krijgen maar ook concrete coaching met vraagstukken uit je organisatie.

> Prijs: Eerste kop koffie is gratis en daarna 90,- euro per uur.
> Tijd: mag je helemaal zelf bepalen
> Neem gerust contact op of klik hier!